duminică, 28 februarie 2010

Scoala Speciala Caransebes va invita sa va alaturati proiectului international ,, Diferiti, dar egali "

Proiectul international ,, Diferiti, dar egali ": descrierea proiectului , acordul de parteneriat, fișele de înscriere .
Proiectul internațional ,,Diferiți, dar egali

Avem deosebita placere de a va invita sa participati la proiectul international ,, Diferiti, dar egali "
Anul trecut in data de 4 noiembrie domnul profesor Duma Cornel Lucian, coordonator pe programe si proiecte educative in cadrul Scolii Speciale Caransebes a vorbit in Parlamentul European de la Bruxelles despre proiectul internațional ,,Diferiți, dar egali " pentru ca a fost ales între cei 8 finaliști din 44 de participanți deoarece a particiat la concursul internațional AtmosphEuropa, organizat sub președenția parlamentului European , iar prezentările participanților au fost transmise în direct pe site din Parlamentul European iar aici puteți vedea discursurile participanților .
Anul trecut proiectul ,,Different, but equal " s-a derulat sub egida Anului European al Creativității și Inovării , dar din păcate nu am primit finanțare pentru derularea lui în continuare cu toate că apare pe siteul oficial de la Bruxelles .

Tot anul trecut am organizat simpozionul internațional ,, Creativitate și inovație în învățământul special, proiectul ,,Diferiți, dar egali " și Concursul Internațional ,, Învierea Domnului și renașterea spirituală a întregii umanități "


Am decis ca anul acesta să lansam acest proiect internațional ,, Diferiți, dar egali " și în România și să avem o bună colaborare virtuală pe siteul proiectului http://proiectdiferitidaregali.ning.com/ .
cu atît mai mult cu cît anul acesta este ANUL EUROPEAN PENTRU COMBATEREA SĂRĂCIEI ȘI EXCLUZIUNII SOCIALE .
ACORDUL DE PARTENERIAT , FIȘELE DE ÎNSCRIERE SE POT VEDEA DACĂ DESCHIDEȚI ACEST DOCUMENT postat pe scribd . Pentru mai multe informații ne puteți contacta pe e-mail proiectdiferițidaregali@gmail.com .
Proiectul internațional ,,Diferiți, dar egali

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este licentiat Creative Commons 3.0 Romania

Creative Commons License
Proiect international ,,Diferiti, dar egali " de DUMA CORNEL LUCIAN este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în condiţii identice 3.0 România.
Bazată pe opera disponibilă la proiectdiferitidaregali.ning.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://dumacornellucian.blogspot.com/.

Click aici pentru a urmari ce posteaza Proiect international ,,Diferiti, dar egali " pe twitter .

Proiectul s-a drulat sub egida Anului European 2010 .

Online logo EN - 190*220px

Votati proiectul international ,, Difetiti, dar egali " in competitia nationala ,, Tara lui Andrei "

Jocuri